website

1Op koers?

De bestemmingen en mogelijkheden zijn oneindig.  Alleen je eigen gedachtes hebben daar wat op te zeggen. Zijn ze wel te vertrouwen?

IMG_3102

2Jij en je werk

Nergens anders zijn we zo ad random bij elkaar gehusseld als op werk. Is het mogelijk om gezellig en productief samen te werken ondanks onze verschillen? Of juist dankzij onze verschillen?

 

 

Jezelf zijn op werk met alle menselijke kwaliteiten die daar bij horen, kan dat? En kan het jezelf en het bedrijf ten goede komen? De kracht van mens zijn in de organisatie, is er ruimte voor? Zie trainingen voor meer info!

Wij hebben allemaal onze ups en downs; momenten waarin het positieve overheerst, of het negatieve. Er zijn momenten van rust en tevredenheid en momenten van chaos en onzekerheid, inclusief alles daar tussenin.

Het effect van je stemming (met andere woorden, ‘state of mind’) op je (professionele) functioneren wordt vaak sterk onderschat. Er wordt van je verwacht dat je op één niveau presteert. Maar is dat mogelijk? En is dat wenselijk?

In onderlinge samenwerking, bij serviceverlening, tijdens vergaderingen, bijeenkomsten en besprekingen; het effect van state of mind is overal in terug te zien. Dit is een verborgen – maar bepalende – factor achter succes. Zodra je weet hoe state of mind werkt en waar het vandaan komt, kun je het voor je laten werken. Als vanzelf zal het jou dan ook minder tegen werken.

Inzichten op dit gebied schept meer ruimte voor de complete mens die jij bent. Dit heeft een positief effect op allerlei aspecten van jouw dagelijks leven:

  • Samenwerkingen en onderlinge relaties verbeteren;
  • De kwaliteit van (zakelijke) gesprekken en vergaderingen verbetert;
  • Je zult meer impact maken op klanten en collega’s;
  • Het wordt steeds makkelijker om moeiteloos mee te bewegen bij verandering;
  • Je ervaart minder stress;
  • Je gaat effectiever te werk;
  • Het plezier in je leven, en daarmee het plezier in je werk, neemt toe!

Heb je interesse dit verder uit te diepen in een een op een gesprek of misschien in workshop vorm? Neem contact op via het contactformulier voor informatie.

 

IMG_1604-new

3Jij bent het!

Jij bent er. 24uur per dag, 7 dagen per week. Jouw relatie met jezelf is voor de rest van je leven. Hoe is het met je? Heb je jezelf in de gaten?

http://mindspire.nl/wp-content/uploads/2013/11/IMG_1573-768x1024.jpg

4Klopt het?

Iedereen heeft talent en potentieel. Soms gebruiken we het niet optimaal en denken daarom dat we nergens goed voor zijn. Ben je op je plek?

Welkom op MindSpire!

Bij ons kan je terecht voor individuele coaching. Ga eens de uitdaging aan om oude patronen door te breken. Eindelijk stress en onzekerheden de baas zijn. Je dromen verduidelijken en ook nog actie ondernemen om ze te bereiken. De voordelen spreken voor zich, minder stress, meer productiviteit in werk en privé en meer bezieling in je leven. Waar wacht je nog op?

“Be yourself; everyone else is already taken.”

- Oscar Wilde